
شستشو و مسواک زدن با نمک (سه عاملی که باید در مراقبت از دهان خود در نظر بگیرید)
سلامت دندان نقشی حیاتی در رفاه کلی هر فرد ایفا می کند. دندان های درخشان، سفید و سالم نه تنها اعتماد به نفس فرد را افزایش می دهند، بلکه نشانگر بهداشت بی عیب و نقص دهان و دندان نیز هستند. جای تعجب نیست که چرا محصولات جایگزین دندانپزشکی حاوی مواد طبیعی مانند نمک در سالهای اخیر رواج یافتهاند. نمک مزایای زیادی دارد از افزودن طعم به غذاها گرفته تا فواید مهم سلامتی از جمله بهبود سلامت دندانها.
بنابراین اگر در صدد هستید نمک را در برنامه مراقبت از دهان خود بگنجانید، این سه عامل را در نظر داشته باشید تا این کار را به صورت ایمن انجام دهید و از یک سبک زندگی سالم تر لذت ببرید!
1. شستشو با آب شور
شستشوی دهان و قرقره کردن با آب نمک در بسیاری از شرایط مفید است، از جمله:
پس از کشیدن دندان: مطالعه ای انجام شده که نشان می دهد استفاده از دهانشویه گرم نمک حداقل دو بار در روز به طور قابل توجهی بروز خشکی حفره را کاهش می دهد.
برفک دهان: دندانپزشکان توصیه می کنند در طول شیوع برفک دهان از شستشوی آب نمک گرم استفاده کنید.
آفت دهان: با از بین بردن برخی از باکتری ها و کاهش التهاب، شستشو با نمک می تواند به تسکین درد آفت کمک کند.
2. مسواک زدن با نمک
مسواک زدن با نمک و یا خمیردندانهای نمکی محبوبیت بیشتری پیدا کرده است، اما چقدر موثر است؟ و آیاباعث می شود که سلامت دندان شما را بهبود ببخشد؟ باید بدانید که استفاده بیش از حد از نمک باعث ساییده شدن عاج دندان میشود و به مینای دندان آسیب میزند. استفاده مستقیم از نمک روی دندان ها برای از بین بردن لکه ها نیز بسیار توصیه نمی شود، زیرا ماهیت ساینده نمک می تواند باعث آسیب دائمی آنها شود.
3. نمک جایگزین فلوراید نیست
اگر می خواهید نمک را به عنوان یک ماده در خمیر دندان خود بگنجانید، مطمئن شوید که فلوراید در ترکیب وجود دارد.
این ماده معدنی طبیعی به جلوگیری از پوسیدگی در بزرگسالان و کودکان کمک میکند و سطح خارجی دندانها را در برابر حملات اسیدی مقاومتر میکند. نمک یک ماده همه کاره با فواید بسیاری است بنابراین در هنگام بررسی راه حل های طبیعی برای دندان های خود از مشورت با دندانپزشک خود دریغ نکنید، تا بتوانید آنها را برای سال های آینده سالم و درخشان نگه دارید!
باید توجه داشته باشید که این اطلاعات فقط برای اهداف آموزشی است. این محتوا قرار نیست جایگزینی برای مشاوره، تشخیص یا درمان حرفه ای پزشکی باشد. همیشه از دندانپزشک، پزشک یا سایر ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی واجد شرایط مشاوره بگیرید.
(۰) دیدگاه